Het Genietschap

Proeverijen

Proefnotities
 en punten


Proefnotities
per land / streek

Top 10
distilleerderijen

Evenementen agenda

Reis reportages

Proeverij aanvragen ?

Nieuws

Contact

Links


Recept 

 

Japanse salade 

 

Neem een slamix of anders een groene sla (geen ruccola, te peperig), 
Shiso bladeren (beef leaf of Biefstukblad)overdwars  in reepjes van 
5mm snijden, per persoon twee nori bladen even roosteren en in korte 
reepjes snijden. Mix de sla en de shiso bladeren en doe op een boord 
of in een kommetje. Daar gaat de nori bovenop. Als toevoeging wat 
lauwe berkenzwam/zeer dun gesneden en kort verwarmd vlees/tonijn etc, 
etc, toevoegen. Vinegrette van 3/4 Kikoman soyasaus, 1/4 rijstazijn 
met daarin opgelost wasabi. Dit laatste naar smaak, het kan zeer 
pittig zijn! De vinegrette op de salade sprenkelen, niet te veel! 
Aftoppen met wat rauwe sesamzaad.

Heerlijk ........................een echte aanrader ...........................eet smakelijk


  

webmaster
__________ 
Whisky Monitor  __________
nmeijboom59@kpnmail.nl

webdesign
ekksites
internet producties