Het Genietschap

Proeverijen

Proefnotities
 en punten


Top 10
distilleerderijen

Evenementen agenda

Reis reportages

Proeverij aanvragen ?

Nieuws

Contact

Links


Het Genietschap   Whisky CV Gert Ekkelenkamp

 

In memoriam, september 2006 

Gert Ekkelenkamp

Ik ben in 1951 geboren, ik ben al mijn hele leven getrouwd met Tineke en heb drie fijne zonen.

Ik heb een werktuigbouwkundige opleiding genoten en daarna 27 jaar bij Shell Research gewerkt als inspector, designer en project manager. Sinds 2001 ben ik met (een soort van) vervroegd pensioen. 

In 1997 heb ik een piepklein bedrijfje opgericht, waarbinnen ik website design voor diverse bedrijven en instellingen verzorg. Dit werk is me tot de dag van vandaag als een soort hobby blijven boeien.

Mijn verdere liefhebberijen zijn: wandelen in de natuur,  fotografie, onze hond Jochem, muziek, zeilen, lezen en….(single malt) whisky.

  


Mijn belangstelling voor whisky is begin 2000 gewekt door mijn toenmalige collega André van der Zwet. Ik herinner me nog goed dat ik van hem een sample Caol Ila kreeg, daarna was ik verkocht. 

Veel houttonen maar ook een neus vol toffee in deze whisky !

Ik heb de afgelopen tijd een aardige (drink) collectie whisky opgebouwd, waaronder een rijtje mooie Macallans. Inmiddels ben ik twee keer in Schotland geweest en dat is me heel erg goed bevallen.  Het is een prachtig land met bijzonder aardige inwoners.Geintje !  Het is een Brora !


webmaster
__________ 
Whisky Monitor  __________
nmeijboom59@kpnmail.nl

webdesign
ekksites
internet producties