Het Genietschap

Proeverijen

Proefnotities
 en punten


Top 10
distilleerderijen

Evenementen agenda

Reis reportages

Proeverij aanvragen ?

Nieuws

Contact

Links


Het Genietschap   Whisky CV Huub Donkers

 

In memoriam, januari 2007

Huub Donkers

Geboren in 1962, getrouwd, kindertjes.

Hobbies : reizen, koken, en natuurlijk whisky !

Ik ben mijn vrouw voor vele dingen dankbaar, en niet in het minst voor het feit dat ik via haar aan de wis geraakt ben ! In 1990 werkten we in Engeland, en mijn vrouw kreeg daar op het werk een fles single malt cadeau : Glen Moray. Fles gaat open en...graan ! Meteen vergeleken met de Johnnie Walker Red Label, die we in huis hadden voor de coktailsaus, en de eerste duotest was een verpletterend succes voor de single malt.

Proeverijen
Wat ik erg leuk vind om te          doen is het geven van proeverijen.                                 Helaas kan ik deze om gezondheidsredenen                  voorlopig niet geven.


Huub in geanimeerd gesprek met Jim Murray. De proefnotities en punten van Huub worden door Murray met respect behandeld.

Toen we in 1993 teruggingen naar Nederland hadden we 5 flessen in de bagage : Lagavulin 16y, Glenlivet 12y, Highland park 12y, Cragganmore 12y en Talisker 10y.

In 1997 botsten Nico en ik tegen elkaar op, en voor ik het wist hield ik een whiskylijst bij. Nico, nog bedankt voor alle administratieve uurtjes, dat was een heel goed idee !

 


Proefnotities en punten
Kijk hier voor het Donkers klassement en hier voor het resultaat per distilleerderij

 

 

Huub bij het afdichten van "zijn" zojuist afgevulde vat Ardbeg.

 

webmaster
__________ 
Whisky Monitor  __________
:
nmeijboom59@kpnmail.nl

webdesign
ekksites
internet producties